• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
ledo.jpg
cungu.jpg
mccain.jpg
 

Glasanje

Ocjenite web site
 
Home
GRČKA/ takmičenje – 7 do 10 marta, 2013. godine
Na osmom internacionalnom kulinarskom takmičenju južne Evrope koje je održano u  Solunu, od 7. Do 10 marta, 2013. godine, Crnogorsko Udruženje šefova kuhinja ostvarilo je izuzetno zapažene rezultatate.
Crnogorski gastronomi koje je predvodio Sekretar Udruženja i mentor ekipe Bogdan Krsmanović,  bili su u prilici da se  druže sa kolegama iz drugih država , I da vide šta je to novo na regionalnom I internacionalnom nivou kada je riječ o gastronomiji.
Naša  ekipa je bila u sledećem sastavu, Belisa Ciguljin- azijska kuhinja, Marko Marković- priprema jela od testa i Željko Barović-priprema jela od mesa kao I izlaganje hladnog eksponata.
Naši takmicari su se okitili sa 1 srebrenom i 3 bronzane medalje, i to:  Belisa Ciguljin- azijska kuhinja –bronzana medalja, Marko Marković- priprema jela od testa-bronzana medalja i Željko Barović-priprema jela od mesa kao i izlaganje hladnog eksponata- srebrena i bronzana medalja.
Na ovom takmičenju učesće je uzelo preko 17 zemalja, te samim tim možemo konstatovati da su naši takmičari u ovako jakoj konkurenciji ostvarili  zaista odličan plasman.
 
 
DRŽAVNO PRVENSTVO UGOSTITELJSKIH RADNIKA CRNE GORE
Obavještavamo Vas da će se za vrijeme Sajma turizma, Sajma hrane i Sajma ekologije u Budvi od 11. do 14. aprila 2013. godine održati i DRŽAVNO PRVENSTVO UGOSTITELJSKIH RADNIKA CRNE GORE koje tradicionalno  organizuje Udruženje šefova kuhinja CG zajedno sa ostalim strukovnim udruženjima
Pomenuta manifestacija je prilika da se brojni predstavnici renomiranih hotelskih i ugostiteljskih objekata visoke kategorije takmiče za prestižne nagrade i najveća nacionalna priznanja u svojoj struci.
Ovim putem Vas pozivamo da uzmete učešće u ovoj manifestaciji, gdje će se nadmetati najbolji crnogorski kuvari, poslastičari, konobari, barmeni i sobarice za pojedinačne trofeje, kao i za trofej ekipnog pobjednika državnog prvenstva.
Osim domaćih ekipa, učešće su potvrdile i ekipe iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Turske, Grčke, Rusije i drugih zemalja.
 
 
PROPOZICIJE za takmičenje kuvara u kategoriji A -PDF
PROPOZICIJE za takmičenje kuvara u kategoriji B - PDF
PROPOZICIJE za takmičenje kuvara u kategoriji C - PDF
PROPOZICIJE kategorija D- PDF
PROPOZICIJE Kategorija R za takmičenje u pripremi jela po narudžbi (do 23 godine) -PDF
PROPOZICIJE za ekipno takmičenje - PDF
PROPOZICIJE kategorije G - PDF
 
 
CATEGORY FOR TEAM COMPETITION - PDF
PROPOSITIONS - CATEGORY G - PDF
PROPOSITIONS - CATEGORY R - PDF
 
 
 
 
Godišnji plan aktivnosti Udruženja šefova kuhinja Crne Gore za 2013
Januar:
- Odlazak na Svjetsko takmičenje u pripremi dezerta i dekoracija od čokolade u Lionu, Francuska (posmatrači)
 
Februar:
- Učešće članova Udruženja na Državnom prvenstvu Slovenije - Internacionalni kup
 
Mart:
- Učešće članova Udruženja na Mediteranskom festivalu „Biser mora“ na Braču, Hrvatska
- Učešće članova Udruženja na Internacionalnom gastronomskom festivalu u Istanbulu, Turska
 
April:
- Organizacija Državnog prvenstva ugostiteljskih radnika Crne Gore u Budvi (11.04.-13.04.)
 
Maj:
- Učešće članova Udruženja na Balkanskom kulinarskom kupu u Beogradu, Srbija
- Odlazak na Internacionalni kulinarski festival u Hong Kongu (učesnici i posmatrači)
 
Oktobar:
- Učešće članova Udruženja na Kupu Kremlja u Moskvi, Rusija
- Učešće članova Udruženja na Evropskom kupu u Bazelu, Švajcarska
- Učešće članova Udruženja na WACS Global Challenge Chef takmičenju u Italiji
 
Internacionalni gastronomski festival "Bosanski Dukat"
Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je Udruženje šefova kuhinja Crne Gore ostvarilo izuzetno zapažene rezultate na Internacionalnom gastronomskom festivalu "Bosanski Dukat" koji je u periodu od 07-10.novembra, 2012. godine održan u hotelu Holiday Inn u Sarajevu.
 
Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je Udruženje šefova kuhinja Crne Gore ostvarilo izuzetno zapažene rezultate na Internacionalnom gastronomskom festivalu "Bosanski Dukat" koji je u periodu od 07-10.novembra, 2012. godine održan u hotelu Holiday Inn u Sarajevu. Naime, omladinski tim crnogorskog Udruženja plasirao se u tri najbolje reprezentacije na takmičenju i osvojio zlatnu medalju u kategoriji kuvanje uživo - priprema jela od mesa. Našu ekipu su činili Emina Ćirlija, Milica Bušković, Maksim Ćeranić i Nikola Nikitović uz vođstvo mentora Bogdana Krsmanovića. Iako mladi, članovi našeg tima već grade uspješne karijere u eminentim hotelima i restoranima AD Plantaže - Podgorica, HEC Hotel Residence - Miločer i Hotel The Queen of Montenegro - Bečići.
Opšti utisak sudija internacionalnog žirija je da uz kvalitet prikazan na ovom takmičenju, Crna Gora ne mora da brine za svoju budućnost kada su gastronomija i ugostiteljstvo u pitanju.  
 
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 6 - 10 of 22