• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
ledo.jpg
cungu.jpg
mccain.jpg
 

Glasanje

Ocjenite web site
 
Home
VI Državno prvenstvo ugostiteljskih radnika Crne Gore
Na Jadranskom sajmu u Budvi uspješno je održano VI Državno prvenstvo ugostiteljskih radnika Crne Gore. Učestvovalo je više od 100 takmičara, među kojima su bile i reprezentacije iz Regiona - Slovenija, Hrvatska, Makedonija, Bosna i Hercegovina. Ukupni pobjednik Drzavnog prvenstva sa najvecim brojem osvojenih poena u svima kategorijama je hotel "The Queen of Montenegro". Drugoplasirana je ekipa hotela Splendid, a trećeplasirana ekipa HEC Hotela Residence.
Osvajač Montenegro Kupa je reprezentacija Slovenije. Kompletan spisak nagrađenih učesnika možete pogledati ovdje .
The Adriatic Fair in Budva was successfully held for the VI State Championship of Hospitality Workers in Montenegro. There were over 100 competitors, among which were teams from the region including Slovenia, Croatia, Macedonia, Bosnia and Herzegovina. The state championship winner with the highest number of points in all categories was the hotel "Queen of Montenegro". Runner-up team was hotel Splendid, and third-placed team was HEC Hotel Residence.
The winner of the Montenegro cup was Slovenia. The list of winners can be found in the attachment .
 

 

 
DRŽAVNO PRVENSTVO UGOSTITELJA CRNE GORE 2012

takmicenje-2012.jpgZa vrijeme Sajma ishrane na Jadranskom sajmu u Budvi od 21. do 24. marta 2012. godine održaće se i DRŽAVNO PRVENSTVO UGOSTITELJSKIH RADNIKA CRNE GORE koje tradicionalno organizuje Udruženje šefova kuhinja zajedno sa Udruženjem barmena i ostalim strukovnim udruženjima iz Crne Gore.

Pomenuta manifestacija je prilika da se brojni predstavnici renomiranih hotelskih i ugostiteljskih objekata visoke kategorije takmiče za prestižne nagrade i najveća nacionalna priznanja u svojoj struci.

Pored takmičara iz Crne Gore, i ove godine će se predstaviti brojni internacionalni učesnici iz Turske, Srbije, Makedonije, Hrvatske, Slovenije, BiH i drugih zemalja.


Specijalna ponuda hotela Residence (www.residencemontenegro.com)  za učesnike takmičenja smještaj na bazi noćenja sa doručkom 35 eura po osobi.

DETALJNIJE

 

 
Svečana godišnja sjednica Udruženja šefova kuhinja Crne Gore

Poštovani,

„Udruženje šefova kuhinja Crne Gore“ Vas poziva na svečanu godišnju sjednicu koja će se održati u HEC Hotelu „Residence“ u Miločeru u ponedjeljak 29/11/2010 sa početkom u 12:00 časova.

Tim povodom biće predstavljeni rezultati ostvareni u 2010-oj godini, kao i prezentacije sponzora Udruženja šefova kuhinja Crne Gore.

Nakon skupštine biće organizovan svečani ručak gdje će zvanice imati priliku da degustiraju proizvode sponzora pripremljene od strane članova Udruženja.

U očekivanju Vašeg dolaska srdačno Vas pozdravljamo,

Za „Udruženje šefova kuhinja Crne Gore“

Predsjednik, Vuksan Mitrović

 

Detaljnije Dnevni red

 

Detaljnije...
 
Konkurs za učešće na takmičenju – Luksemburg 2010

Poštovane kolege,

U Luksemburgu se od 20.11. do 24.11.2010održava Svjetski kup u kulinarstvu na kojem će učešće uzeti i reprezentacija Crne Gore. Zbog ograničenog broja članova koji mogu učestvovati, Udruženje šefova kuhinja ovim putem raspisuje konkurs na koji se možete prijaviti na sledeći način:

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 11 - 15 of 22