• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
ledo.jpg
cungu.jpg
mccain.jpg
 

Glasanje

Ocjenite web site
 
Home
DRŽAVNO PRVENSTVO UGOSTITELJSKIH RADNIKA CRNE GORE 2014 PDF Štampaj E-pošta
drzavno-takmicenje2014.jpg
Obavještavamo Vas da će se za vrijeme Sajma turizma, Sajma hrane i Sajma ekologije u Budvi od 26.04.-28.04.2014. godine održati i DRŽAVNO PRVENSTVO UGOSTITELJSKIH RADNIKA CRNE GORE koje tradicionalno  organizuje Udruženje šefova kuhinja CG zajedno sa ostalim strukovnim udruženjima
Pomenuta manifestacija je prilika da se brojni predstavnici renomiranih hotelskih i ugostiteljskih objekata visoke kategorije takmiče za prestižne nagrade i najveća nacionalna priznanja u svojoj struci.
Ovim putem Vas pozivamo da uzmete učešće u ovoj manifestaciji, gdje će se nadmetati najbolji crnogorski kuvari, poslastičari, konobari, barmeni i sobarice za pojedinačne trofeje, kao i za trofej ekipnog pobjednika državnog prvenstva.
Osim domaćih ekipa, učešće su potvrdile i ekipe iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Turske, Grčke, Rusije i drugih zemalja.
 

NAPOMENA: Za sve inostrane timove osim takmičara R i G kategorije, bi bilo poželjno da izvuku jednu podkategoriju iz kategorije ekipnog takmičenja. Domaćini će obezbijediti sve potrebne uslove za nacionalne timove koji žele da urade trening za pripremu reprezentacije za Svetski kup u Luksemburgu, 2014. godine. Molimo Vas da prijave sa svim zahtjevima šaljete na sledeću adresu:   Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je vidjeli. najkasnije do 01.04.2014.

 

NOTE: All foreign tems except participants R i G category, should take one subcategory from SP Category.Organizor provides all necessary conditions to national tems who wish to make preparation for representation trening for World Cup in Luxemburg, 2014. Each country should give its jury memeber for competition. Aplications and requests shoul be addressed to Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je vidjeli. no later then 01.04.2014.

 

PROGRAM TAKMIČENJA - PDF
PROPOZICIJE KATEGORIJA G – PDF
PROPOZICIJE ZA EKIPNO TAKMICENJE – PDF
PROPOZICIJE KATEGORIJA R - DO 23 GODINE – PDF
PROPOZICIJE KATEGORIJA SP – PDF
PROPOZICIJE ZA TAKMICENJE KARVING UZIVO – PDF

 

PROGRAM – PDF
CATEGORY FOR TEAM COMPETITION – PDF
PROPOSITION- CATEGORY R – PDF
PROPOSITION FOR CURVING COMPETITION – PDF
PROPOSITION SP CATEGORY – PDF
PROPOSITIONS- CATEGORY G - PDF
 
< Prethodno   Sledeće >