• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home arrow Događaji
Događaji
Bosanski dukat 2014 PDF Štampaj E-pošta
Krajem novembra u odrzan je treći po redu International Sarajevo Gastronomy Festival "Bosanski dukat 2014" na kojem je učešće uzela i crnogorska reprezentacija. I ovoga puta ekipa Udruzenja šefova kuhinja Crne Gore se vratila sa brojnim medaljama i priznanjima, a fotografije govore više o samoj atmosferi festivala.
 
DRŽAVNO PRVENSTVO UGOSTITELJSKIH RADNIKA CRNE GORE 2014 PDF Štampaj E-pošta
drzavno-takmicenje2014.jpg
Obavještavamo Vas da će se za vrijeme Sajma turizma, Sajma hrane i Sajma ekologije u Budvi od 26.04.-28.04.2014. godine održati i DRŽAVNO PRVENSTVO UGOSTITELJSKIH RADNIKA CRNE GORE koje tradicionalno  organizuje Udruženje šefova kuhinja CG zajedno sa ostalim strukovnim udruženjima
Pomenuta manifestacija je prilika da se brojni predstavnici renomiranih hotelskih i ugostiteljskih objekata visoke kategorije takmiče za prestižne nagrade i najveća nacionalna priznanja u svojoj struci.
Ovim putem Vas pozivamo da uzmete učešće u ovoj manifestaciji, gdje će se nadmetati najbolji crnogorski kuvari, poslastičari, konobari, barmeni i sobarice za pojedinačne trofeje, kao i za trofej ekipnog pobjednika državnog prvenstva.
Osim domaćih ekipa, učešće su potvrdile i ekipe iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Turske, Grčke, Rusije i drugih zemalja.
 

NAPOMENA: Za sve inostrane timove osim takmičara R i G kategorije, bi bilo poželjno da izvuku jednu podkategoriju iz kategorije ekipnog takmičenja. Domaćini će obezbijediti sve potrebne uslove za nacionalne timove koji žele da urade trening za pripremu reprezentacije za Svetski kup u Luksemburgu, 2014. godine. Molimo Vas da prijave sa svim zahtjevima šaljete na sledeću adresu:   Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je vidjeli. najkasnije do 01.04.2014.

 

NOTE: All foreign tems except participants R i G category, should take one subcategory from SP Category.Organizor provides all necessary conditions to national tems who wish to make preparation for representation trening for World Cup in Luxemburg, 2014. Each country should give its jury memeber for competition. Aplications and requests shoul be addressed to Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je vidjeli. no later then 01.04.2014.

 

PROGRAM TAKMIČENJA - PDF
PROPOZICIJE KATEGORIJA G – PDF
PROPOZICIJE ZA EKIPNO TAKMICENJE – PDF
PROPOZICIJE KATEGORIJA R - DO 23 GODINE – PDF
PROPOZICIJE KATEGORIJA SP – PDF
PROPOZICIJE ZA TAKMICENJE KARVING UZIVO – PDF

 

PROGRAM – PDF
CATEGORY FOR TEAM COMPETITION – PDF
PROPOSITION- CATEGORY R – PDF
PROPOSITION FOR CURVING COMPETITION – PDF
PROPOSITION SP CATEGORY – PDF
PROPOSITIONS- CATEGORY G - PDF
 
SKUPŠTINA UDRUŽENJA ŠEFOVA KUHINJA CG PDF Štampaj E-pošta
Ponedeljak : 16.12.2013 u 10:30
 
DNEVNI RED:
 
-       Otvaranje Skupštine, g-din Vuko Mitrović Predsjednik Udruženja
-       Upoznavanje sa ostvarenim rezultatima u prošloj godini, sekretar Udruženja Bogdan Ktrsmanović
-       Planovi aktivnosti Udruženja za narednu godinu, Selektor Reprezentacije Dušan Mitrović
-       Imenovanje Branka Medigovića za savetnika Upravnog odbora za finansije
-       Imenovanje Emine Ćirlije za predsjednicu žena u WAKS-u
-       Razno
-       Koktel za sve učesnike
 
SLOVENIJA/ takmičenje – 13 do 15 februara, 2013. godine PDF Štampaj E-pošta
Sa zadovoljstvom Vas obaviještavamo da je Hotel “Grand Union” u Ljubljani  bio mjesto održavanja 88 tradicionalnog susreta “Slanikova Pokoja”.
Našu ekipu su predstavljali, Bogdan Krsmanović, Duško Mitrović i Aleksandar Stanković.
Kao što smo i navikli, naši kuvari su ostvarili odličan plasman a to potvrdjuje i osvajanje 3 medalje, i to Duško Mitrović, kategorija A1-1 zlatna medalja ,Bogdan Krsmanović, kategorija pripremanje rižota- srebrena medalja, i Aleksandar Stanković, kategorija-B1-bronzana medalja.
Veliki broj učesnika i posjetilaca, kao i odlična organizacija zaista čine ovo takmičenje veoma prestižnim.
Ostvareni rezultati pokazuju da naši kuvari vrijedno rade, i da svakodnevno prate nove trendove koji utiču na povećanje kvaliteta gastronomije u Crnoj Gori.
 
 
GRČKA/ takmičenje – 7 do 10 marta, 2013. godine PDF Štampaj E-pošta
Na osmom internacionalnom kulinarskom takmičenju južne Evrope koje je održano u  Solunu, od 7. Do 10 marta, 2013. godine, Crnogorsko Udruženje šefova kuhinja ostvarilo je izuzetno zapažene rezultatate.
Crnogorski gastronomi koje je predvodio Sekretar Udruženja i mentor ekipe Bogdan Krsmanović,  bili su u prilici da se  druže sa kolegama iz drugih država , I da vide šta je to novo na regionalnom I internacionalnom nivou kada je riječ o gastronomiji.
Naša  ekipa je bila u sledećem sastavu, Belisa Ciguljin- azijska kuhinja, Marko Marković- priprema jela od testa i Željko Barović-priprema jela od mesa kao I izlaganje hladnog eksponata.
Naši takmicari su se okitili sa 1 srebrenom i 3 bronzane medalje, i to:  Belisa Ciguljin- azijska kuhinja –bronzana medalja, Marko Marković- priprema jela od testa-bronzana medalja i Željko Barović-priprema jela od mesa kao i izlaganje hladnog eksponata- srebrena i bronzana medalja.
Na ovom takmičenju učesće je uzelo preko 17 zemalja, te samim tim možemo konstatovati da su naši takmičari u ovako jakoj konkurenciji ostvarili  zaista odličan plasman.
 
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 25